Turnering for E-sejlere.

En serie af sejladser med en gennemgående rangliste.

Kort inde i det nye år – nærmere bestemt 5. januar 2022 kl. 19:30 – går det løs. Vi vil sejle fast 16 onsdag aftener hen over vinteren og foråret. Sæt en times tid af hver onsdag aften fra januar frem til april og log på VR-Inshore og sejl med i de fem sejladser.

Se på forsiden af Valbyhavet, hvordan du melder til og kommer i gang.

Vi opretter en rangliste, hvor man får point i forhold til hvor mange deltagere, man slår i den enkelte sejlads. Til den samlede rangliste medtælles antallet af points opnået på de 10 aftener, hvor deltageren har opnået flest points. Hvis en deltager har sejlet mere end 10 aftener tælles points fra de 6 aftener, hvor deltageren har opnået færrest points altså ikke med i den samlede stilling. På den måde kan man være forhindret i at deltage et antal gange, uden at det spolerer det samlede resultat.

Hver uge vil den opdaterede rangliste blive offentliggjort her på Valbyhavet sammen med resultaterne fra den seneste uges 5 sejladser.

Det er muligt, at nogen har lyst til at arrangere små stævner på andre tidspunkter end onsdagsaftener, og de stævner vil vi også gerne offentliggøre her på Valbyhavet, men de vil ikke tælle med til ranglisten.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *