Discord

Ulrik har oprettet et sted til os på Discord, hvor vi kan mødes under sejladserne. Du kan koble op, når du har installeret Discord på sin PC, tablet eller telefon. Discord gør det muligt at tale sammen (alle kan høre alle), mens vi spiller. Det er ganske hyggeligt, og det gør det muligt at bede… Læs mere Discord

En banelederliste.

Vi skal have en banelederliste. Der skal en baneleder på hver onsdag 15 gange endnu. Notér jer for én – eller helst to datoer. I vælger hvilke datoer, I vil have, og skriver dem i kommentarfeltet nedenunder. Først til mølle princippet. Alle må lige kigge kommentarerne igennem og derefter notere sig for et par datoer,… Læs mere En banelederliste.

Turnering for E-sejlere.

En serie af sejladser med en gennemgående rangliste. Kort inde i det nye år – nærmere bestemt 5. januar 2022 kl. 19:30 – går det løs. Vi vil sejle fast 16 onsdag aftener hen over vinteren og foråret. Sæt en times tid af hver onsdag aften fra januar frem til april og log på VR-Inshore… Læs mere Turnering for E-sejlere.

Møde onsdag i uge 43!

Vi mødes i Sejlforeningen Enigheds klubhus onsdag 24 november 2021. Tag din pc eller din tablet med. Vi installerer VRInshore og deler tips og erfaringer og aftaler, hvordan det hele bedst foregår. Til slut tager vi måske et par sejladser, så alle er klar, når vi starter for alvor onsdagen efter.